10 november 2013

Cafe Nyfiken 15/11 på Arenan 18:00 i Falun


 

Välkomna på ett tankeväckande café om normkritik!

Vad är normkritik och hur kan det göra oss friare? Vad är normer och vad händer när man vänder på perspektiven? Hur kan man använda och applicera de normkritiska glasögonen och teorierna, och varför är det viktigt att vi gör det? Fika finns att köpa till självkostnadspris. Alla människor är välkomna, unga som gamla, med eller utan regnbågar!

Stina Lindholm som tidigare varit ordförande för RFSU Dalarna kommer att inspirera oss till max, så avsätt kvällen... till att få nya perspektiv tillsammans med oss!

Dessutom kommer Falu Pride Kulturförenings styrelse berätta om vad vi pysslar med och hur du kan engagera dig. Så ta med en kompis så blir vi några fler.

Kulturföreningen Falu Pride har till syfte att främja ett normkritiskt tänkande i Falun och Dalarna genom att skapa mötesplatser för alternativa kulturyttringar, samt uppmärksamma och belysa normbrytande perspektiv i andra fora och sammanhang.

Arrangemanget genomförs i samarbete mellan Folkuniversitetet Dalarna, Falu Pride Kulturförening https://www.facebook.com/groups/falupridekulturforening/?fref=ts och RFSL Ungdom Dalarna.

Välkomna!


 
Café Nyfiken är en samlingsplats för unga. I sammarbete mellan RFSL Ungdom Dalarna och Falu Pride Kulturförening. Sista torsdagen i månaden på Myntgatan 17-20 och en fredag i månaden på Arenan med olika teman.